Waarom DataD

WAAROM HEBBEN WIJ MEER IMPACT?

We hebben meer impact dan andere marktonderzoeksbureaus omdat we ons onderscheiden door onze objectiviteit, onze analyse op basis van cijfers en het onderscheidend vermogen. Heb je een onafhankelijk en degelijk onderzoek nodig? DataD werkt aan kwaliteit en altijd met betrokkenheid. 


Objectiviteit en helikopterperspectief

Dankzij marktonderzoek en doorlichting van jouw organisatie verkrijgen we objectief inzicht in de huidige en toekomstige marktsituatie, inclusief de sterktes en zwaktes van je organisatie om op kansen en bedreigingen in te spelen. We vliegen het project aan vanuit een brede blik op het volledige ecosysteem. Hierdoor wordt het makkelijker om de juiste richting te bepalen.


Feiten en cijfers

Buikgevoel wordt aangevuld door feiten en cijfers. We zijn geen consultants die de wijsheid in hun mouw hebben zitten, maar we creƫren wel inzichten in het maken van onderbouwde keuzes.


Customer centricity en onderscheidend vermogen

Jouw (potentiƫle) klant staat centraal in de strategieontwikkeling. Je verhoogt de toegevoegde waarde voor jouw klant en kunt je beter onderscheiden van je concurrenten.Co-creatie en draagvlak

Jouw bedrijf en stakeholders worden actief betrokken in het uitstippelen van de richting. Dit draagvlak zorgt ervoor dat alle neuzen in dezelfde richting staan waardoor de implementatie gemakkelijker en sneller kan gebeuren.


Beproefde DataD-toolbox

Deze toolbox laat ons toe om sneller tot objectief inzicht te komen en concrete resultaten neer te zetten. Ons rapport is geen papieren tijger die zomaar in de kast verdwijnt.


Hoge betrokkenheid van DataD

Daar waar andere bureaus stoppen, gaat DataD verder. Via een uitgesproken betrokkenheid faciliteren we samen met jou ook de implementatie via coaching, planning en projectmanagement


Versterken bestaande competenties van jouw organisatie

We halen het beste uit jouw mensen en jouw organisatie.


Overleg met onze experts

Hoe kunnen onze diensten jouw organisatie een boost geven? Laten we kennismaken. Neem contact op met ons en we bespreken samen de mogelijkheden.


< Terug naar overzicht

Waarom DataD
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x