Over DataD

Marktgedreven ondernemingen of organisaties groeien duurzamer en doorstaan beter de concurrentie. DataD geeft je die voorsprong. We zorgen ervoor dat je je klant, de concurrent en de omgeving beter leert kennen. Dat je je producten of diensten perfect afstemt op de wensen van de markt. Dat je je bestaande afzetmarkten verder uitbouwt en nieuwe markten aanboort. Kortom, DataD zet jouw uitdagingen om in kansen.

group

Over ons

In een dynamisch veranderende wereld ontstaan kansen voor bedrijven en overheden. DataD onderzoekt kansen en uitdagingen om ze te benutten in de markt.

assistant

Waarom DataD

Objectiviteit, betrokkenheid en ervaring zit in het DNA van DataD. Doe daar nog creativiteit en het helikopterperspectief bij en je kent ons door en door.

record_voice_over

Klanten

Onze klanten zijn kmo's, overheden en de grote ondernemingen. Voor elke organisatie die zich wil klaarmaken voor volgende stappen, geeft DataD advies.

pages

Onze geschiedenis

DataD maakt deel uit van de CityD-WES Group. De groep heeft als kerntaak om organisaties, regio's en bedrijven te ondersteunen in een duurzame groei.

Over DataD
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x