Over ons

De missie van DataD

In een dynamisch veranderende wereld groeien kansen en uitdagingen voor bedrijven, organisaties en overheden. Het is van onschatbare waarde om deze kansen te identificeren en ze te benutten of te gebruiken. DataD begeleidt je in jouw strategische zoektocht via marktonderzoek en maakt jouw bedrijf marktgedreven. Marktgerichte ondernemingen of organisaties groeien duurzamer en doorstaan de concurrentie beter. 

We zorgen ervoor dat je je klant, je concurrent en je omgeving beter leert kennen. Zo kan je je diensten en je producten perfect afstemmen op de wensen van de markt, bestaande markten verder uitbouwen en nieuwe markten aanboren. Kortom, DataD zet uitdagingen om in kansen.   


Onze visie

Samen met onze klanten en partners werken we op maat aan duurzame groei. We zorgen voor nieuwe inzichten op basis van gericht onderzoek. We helpen om strategisch onderbouwde keuzes te maken en begeleiden je bij de implementatie. DYNAMIC RESEARCH & STRATEGY

Doorheen de jaren groeide ons klantenportfolio aanzienlijk. DataD werkt voor bedrijven, organisaties en overheden. In elke opdracht treden we op als onafhankelijke partner, waardoor je onderzoek en strategie gebouwd is op feiten en cijfers.

Bekijk een greep uit onze referenties.


POWERED BY CITYD-WES GROUP

DataD is deel van een groter geheel: CityD-WES Group. Waar nodig kunnen we een beroep doen op extra expertise en capaciteit voor jouw project.

NOOD AAN EEN NAUWKEURIG MARKTONDERZOEK?

Stel je vraag aan onze experts. Wij onderzoeken, rapporteren en analyseren om jouw vraag perfect te beantwoorden.

Contacteer ons


< Terug naar overzicht

Over ons
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x