Interessante links

Multiple

Hoe we omgaan met de publieke ruimte is belangrijk. Maar ook binnen je bedrijf of organisatie wil je meerwaarde creëren met zo weinig mogelijk verspilling: lean denken en werken.

MOT (FR)

Mission Opérationelle Transfrontalière. Deze Franse organisatie is gespecialiseerd in grensoverschrijdende oplossingen. DataD werkt met hen samen om de tewerkstelling aan de grens van West-Vlaanderen en Frankrijk in kaart te brengen. Opnieuw een sterk staaltje marktonderzoek.

CityD

Opstarten en begeleiden van centrummanagement vallen onder de expertise van ons zusterbedrijf, maar ook onderzoek naar bedrijfshuisvesting, parkmanagement, regionaal-economische analyses, city-marketing, PPS-ontwikkelingen en integrale gebiedsontwikkelingen.

Westtoer

Cijfers over de Kust en de andere West-Vlaamse regio’s, Wereld Oorlog I en het dagtoerisme.

Kom te weten wat inwoners doen en denken via de DataD-bevolkingsbevraging.

Panteia (NL)

Thema’s als mobiliteit, zorg & welzijn, arbeidsmarkt en onderwijs staan hoog op de agenda, ook in Nederland. Weet je hoe jij scoort bij je klanten en welk imago je hebt, ook over de grenzen heen? Krijg een antwoord via ons onderzoek naar klantentevredenheid en imago.

Toerisme Vlaanderen

Cijfers over toerisme, logies en attracties in Vlaanderen.

Krijg zelf inzicht in het gedrag van reizigers via het onderzoek Belgian Travel Market van DataD.

FOD economie

Thema’s en publicaties voor een competitieve, duurzame en evenwichtige werking van de goederen- en dienstenmarkt in België.
Bepaal een concurrentie- en differentiatiestrategie waarmee je jouw zaak op de kaart plaatst.

VDAB

Trends en cijfers over de arbeidsmarkt.

Ga via marktonderzoek na welke maatschappelijke trends voor jouw business belangrijk zijn.

Detailhandel Vlaanderen

Kleinhandelszaken spelen een onmisbare rol in het economisch weefsel van Vlaanderen. Is jouw nieuw winkelconcept haalbaar? Zal jouw zaak op een nieuwe locatie renderen? Check het met het haalbaarheids-, potentieelonderzoek en conceptstudies.

Uw bericht is verzonden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Your message has been sent! We will contact you as soon as possible!