Jouw toekomst uitbouwen met de inzichten van DataD

Heldere inzichten voor elke beslissing

Met de juiste inzichten en informatie kan een bedrijf of overheid betere beslissingen maken. Het inschatten van risico’s en identificeren van kansen is cruciaal om de juiste beleidskeuzes te maken. DataD haalt voor jou de nodige inzichten en informatie uit nauwkeurig haalbaarheids- en behoeftenonderzoek.

Beperk risico’s bij uw investeringsplannen

Je wilt zekerheid over de doelgerichtheid en efficiëntie van jouw investeringsplannen alsook mogelijkheden identificeren en benutten om risico’s te beperken. We leveren inzichten omtrent de marktvraag, prijszetting, omzetpotentieel zodat we een expansiestrategie of investeringsproject kunnen uitschrijven en het risico kunnen beperken.

Wij geven inzichten voor jouw toekomstplannen

 

Een bedrijf overnemen?

Schakel DataD in om een helder beeld te krijgen van het imago en reputatie van het over te nemen bedrijf. Naast een juridische due diligence is een market due diligence meer dan waardevol bij bedrijfsovername. Je koopt toch niet graag een kat in een zak?

Een nieuwe vestiging openen?

DataD heeft modellen ter beschikking om op basis van bevolkingsgegevens, koopkracht en concurrentie een inschatting te maken van het potentieel. Deze methodiek laat je ook toe jouw netwerk van verkooppunten te optimaliseren. We doen dit in diverse sectoren zoals voeding, kleding, sportinfrastructuur, …

Andere toekomstplannen?

Wij zijn jouw partner voor alle haalbaarheidsonderzoeken en behoeftenonderzoeken. We onderzoeken, berekenen en analyseren de haalbaarheid van je plannen.

Onontgonnen terreinen in kaart brengen

Samen vinden we interessante mogelijkheden voor jouw organisatie. We bekijken hoe je deze mogelijkheden het best verzilvert aan de hand van grondig onderzoek en analyse.

Wilt u de juiste inzichten bij uw besluitvorming?

Stel uw vraag aan onze experts. We helpen u graag verder.

Enkele referenties

Uw bericht is verzonden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Your message has been sent! We will contact you as soon as possible!